Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2015 20:14 - Забавен хороскоп
Автор: eaglestar Категория: Забавление   
Прочетен: 1742 Коментари: 0 Гласове:
0



                   Забавен хороскоп

ОВЕН

През новата 2015 година ще тръгнете с рогата напред. Твърде възможно е да развиете тежък алкохолизъм още от Януари, констатирайки наднормено тегло след празниците. Ще искате да удавите мъката от допълнителните килограми. Вероятно шефът ви ще прояви разбиране и в никакъв случай няма да ви мъмри, даже е съвсем възможно и той да се присъедини към вас и да ви стане другар по чашка. Проблемите могат да дойдат вкъщи. Бъдете тихи когато се прибирате през нощта и гледайте да запазите баланс и по-възможност да не счупите нищо, защото може да ви чака разгневена жена с точилка в ръка. През лятото ще се отдаде нова възможност за авантюра с непозната и симпатична жена, за която на сутринта ще установите че изглежда по-добре когато сте били пияни. Хубаво е и да се захванете със спорт – например бягане от разгневени съпруги за семейните мъже. Несемейните могат да си въобразят че са бикове и да започнат да блъскат с глава всичко живо което им се изпречи на пътя. Представителките на нежния пол могат да изплашат няколко мъже целогодишно.

ТЕЛЕЦ

За телците се явява сериозен проблем по празниците, особено в края на годината по Коледа. Има опасност за вас да преядете с чушки с боб. При мъжете с наднормено тегло това може да доведе дори до инфаркт, но при по-стройните мъже има само опасност от парене, гадене, сухота, възпалено гърло, запек, гастрит, газове, диария, язва, гъбички. Бъдете внимателни относно здравето си! Нужна е и повече физическа активност. Ходенето от дивана до кухнята не е достатъчно и през месец март ще почувствате пролетна умора и внезапна сънливост. През октомври и ноември пък ще заспите зимен сън. Най-добре е да останете заспали и след Коледа, за да се предпазите от преяждане на чушки с боб. За представителките на нежния пол са предвидени огромно количество нови дрехи, които те да обличат и събличат наволя пред свои и чужди мъже.

БЛИЗНАЦИ

За жените близнаци новата 2015 година предрича целогодишна склонност към постоянно събличане на обществени места, което от своя страна ще навреди сериозно на мъжете рак със здравословни проблеми. Ще донесе обаче постоянен екстаз и вълнение у мъжете дева. Пазете се от мъже които искат да ви хипнотизират! Дамите близнаци ще се разхождат по бански лятно време, а зимно време ще носят къси поли, което ще предизвика загриженост у някои пенсионери, а у други инфаркт. Разбрахме че жените близнаци ще бъдат виновни за всички заболявания през годината, както и за дефицит на вниманието и слаба концентрация. Мъжете близнаци трябва да се пазят от телефонни разговори в тоалетната, защото е твърде вероятно да си изпуснат телефона. И през тази година мъжете близнаци ще продължават да играят на компютъра, хвърляйки по едно око на телевизора, говорейки по един от телефоните си, търсейки четвъртия си телефон който звъни в същия момент. Ще го прикрепят към второто си ухо и ще водят три телефонни разговора едновременно, като по същото време ще ни гледат и ще ни намигат. Ако им звънне и шестия телефон, намиращ се в другия край на стаята може да го вдигнат с крак и внезапно да се запътят към хладилника откъдето ще си извадят ключовете за колата. Като цяло ще бъде характерно за тях правенето на минимум десет дейности наведнъж.

РАК

За мъжете рак е ясно че трябва да се пазят от жени близнаци, за да е наред здравословното им състояние. Статистически преяждането със сърми ще бъде по-безопасно за тях, отколкото жена близнаци по бански. За живеещите със родителите си на възраст до 48 години – време е да направите решителна крачка и да се преместите на тавана! Има сериозна опасност за вас да станете член на самоубийствена секта и да сложите край на живота си чрез самозапалване. За жените рак ще е характерно все по-сериозно пренебрегване на турските сериали за сметка на латиносериалите.

ЛЪВ

През лятото дамите лъв  ще бъдат особено агресивни и разкрепостени. Ще искат да се нахвърлят на всеки мъж на улицата и ще бъдат податливи на хипноза. Има сериозна възможност да се стигне до масов бой в магазин на разпродажба предизвикан от жена лъв. И тази година жените лъв и жените овен ще бъдат хищнически настроени. Мъжете лъв ще използват всяка възможност да бъдат център на вниманието – ще пеят пред публика толкова фалшиво, че ще предизвикат сериозен смях у представителите на другите зодии и ще подобрят тяхното настроение.

ДЕВА

През 2015 година има сериозна опасност за мъжете деви да изцапат вратовръзката си с кетчуп. Ако петното е сериозно може даже да се сбогуват с 23тата си вратовръзка и да останат само с 22 на брой в гардероба си, което може да доведе до състояние на продължителна депресия и неудовлетвореност. И през тази година няма да правите нищо друго освен да работите, а в случаите в които правите секс ще гледате тавана и ще скачате внезапно за да изгасите лампата. В интимен план както винаги мъжът дева ще бъде физически привлечен от всяко същество от женски пол тежащо от 40 до 120 килограма, на възраст от 17 до 51 години. Като най-похотлив и потентен мъж от целия зодиак (не че се изтъквам) има опасност даже да се стигне и до постоянна ерекция, което обаче ще предизвика истинско удоволствие у жените близнаци и стрелец, които са ненаситни, но ще изплаши овните и лъвиците (които по принцип не се плашат лесно). Активната употреба на чай от жълт кантарион ще спомогне преодоляването на дефицита на вниманието при вида на жената близнаци по прашки. Чувството за хумор (най-забавната зодия, пак не се изтъквам), особено черния хумор така типичен за представителя на този зодиак пък ще помогне за преодоляването на депресията от изцапаната с кетчуп вратовръзка.

Има опасност да избухнете в истеричен смях ако шефът ви сподели че чичо му е получил инфаркт.

ВЕЗНИ

И тази година на везните им предстои да взимат жизненоважни житейски решения. Особено сериозен казус може да възникне през лятото – с чехли или с джапанки да отидете до магазина и от толкова чудене в крайна сметка изобщо няма да отидете. Въпросът „какво да облека” ще вълнува силно жените, но изненадващо също така и мъжете везни. Мъжете везни ще имат силна склонност към превръщане в метросексуални или просто изпедерастяване. Също както раците, везните ще трябва да направят решителната крачка да се преместят на тавана в апартамента на своите родители, особено ако са достигнали 56годишна възраст. Взимането на решението обаче няма да е лесно и колебанията ще са сериозни. Жените везни пък ще трябва да вземат изключително трудното решение на коя от деветте си котки да дадат по-малко количество храна.

СКОРПИОН

Ако за телците съществува опастност от преяждане с чушки, то при скорпионите опасността е от преяждане със сърми. Голяма възможност има скорпионите фенове на Кондьо да бъдат подгонени от голяма група рокаджии с кожени якета и дълги бради. Като цяло скорпионите фенове на поп-фолк музиката трябва да се пазят от приличащи на ZZ Top възрастни мъже, също и от такива които приличат на Гробаря.

СТРЕЛЕЦ

За стрелците новата 2015 ще поднесе сериозни изпитания – например да не се разхилят на публично място при новина за смърт, земетресения, пожари, взривове, наводнения, масови самоубийства, рязане на глави. За представителите на тази зодия като цяло много трудно ще бъде назначаването като водещ на новинарска емисия, поради неспособността им да прикрият истеричния си смях особено на тъжни новини. Жените ще си останат все така ухилени и сладки с чаровна усмивка. Представителите на тази зодия ще заразят със своя постоянен и неадекватен смях и други зодии, най-вече мъжете дева.

КОЗИРОГ

Голям проблем през новата година за мъжът козирог могат да се окажат неговите съседи. Например като му пускат златните хитове на Кондьо, Азис, оркестър Кристали, Джамайката, Братя Кулинови, Коста Марков през нощта когато той се опитва да заспи, тъй като има важни задачи на другия ден. Особено е възможно това да се случи ако мъжът козирог е фен на рок музиката. За жените козирог пък както винаги ще бъде характерна склонността към садизъм, което ще включва изтръгване на мъжки сърца, стъпкване и ще приключи с изяждането им.

ВОДОЛЕЙ

По-лошо от преяждането със сърми е преяждането със сърми докато гледаш „Листопад”. Това има опасност да се случи за водолеите през новата 2015. Твърде е вероятно гледайки как на Али Реза му става лошо, водолеите да се заразят от него и също да им стане лошо. Освен от преяждането със сърми, трябва да се пазят и от преяждането с бахур. И през тази 2015 година водолеите ще бъдат отнесени от вихъра. Трябва да се пазят да не бъдат блъснати докато пресичат пешеходната пътека с характерната си разсеяна усмивка. Също да се пазят да не ги сгази тролейбус, трамвай, маршрутка, камион, тир, влак или самолет. Ако пък са шофьори трябва да внимават да не газят пешеходците и да разберат че за всеки сгазен пешеходец не се дават по 10, 25, 50 или 100 точки.

РИБИ

За жените риби ще е характерно реването по време на турски сериали. Най-вероятно ще пуснат по една сълза. Но съвсем не се лъжете по сълзите, защото така както плаче жената риби може да ви гръмне, също както жената козирог. Възможна е даже съвместна акция за масово изтребване на хора в училище, магазин, бензиностанция, офис, театър, кино или просто голяма зала, завършваща със самоубийство. Ако пък мъжете риби са DJ в заведение за рок музика, то не е желателно да пускат Кондьо в това заведение, защото също както скорпионите има опасност да ядосат Гробаря, както и двойниците на ZZ Top.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eaglestar
Категория: Тя и той
Прочетен: 93587
Постинги: 35
Коментари: 20
Гласове: 31
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930