Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2015 04:10 - Най-подходящите известни двойки според мен
Автор: eaglestar Категория: Тя и той   
Прочетен: 1336 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.05.2015 04:10


За известните личности публичния живот не е тайна и най-известните спортисти, актьори, музиканти, бизнесмени и всякакви известни личности не крият своите връзки. Всеки излиза с някого, но какво би било ако всъщност излизаха с други хора? Сега ще ви разкрия връзките между известни личности, които смятам че биха се получили, макар и да не са били факт. Това е разбира се твърде условно на базата на това което знам за тях и съм преценил обективно или субективно от техните публични и обществени изяви. Някои са сериозни според мен, а други за забавление. Преценете сами:

Кристияно Роналдо и Мария Шарапова

Перфектната двойка – не мислите ли? Визия, популярност, реклама, суета. Двамата имат толкова общо помежду си, чак се чудя как не са се събрали. И двамата са красиви, секси, успешни спортисти, амбициозни, но и много суетни. Имат вкус към рекламата и жестоката комерсиализация, снимат се в реклами и изкарват прекалено много пари от тях, обличат се страхотно, винаги с лъскави дрехи, с безспорен талант, но често надценявани. Най-общото между двамата е болезнената им амбиция да бъдат най-добрите в своя спорт, но всъщност невъзможността това да се осъществи, тъй като конкуренцията им е по-добра от тях (Серена Уилямс е по-силна и по-успешна от Шарапова, а Меси по-добър футболист от Роналдо). Те на практика са орисани да бъдат #2 в своята област, макар и болезнено да се стремят към #1, което води да злоба, завист, болна амбиция, тръшкане, реване, подли номера и удари под кръста, което ги прави несимпатични меко казано, направо противни в очите на много хора (най-вече в моите очи) въпреки талантът който притежават и успехите които са постигнали. Като прибавим и факта че Кристияно си пада по рускини, а Шарапова харесва красиви мъже, то картинката е пълна. С подобен, да не кажа направо еднакъв манталитет, според мен Кристияно Роналдо и Мария Шарапова са перфектната двойка – изключително подходящи един за друг!

Григор Димитров и Южени Бушар

Да, всички знаем че в момента Григор и Шарапова имат връзка, но….. както вече споменах на рускияната и подхожда повече някой като Кристияно, докато на Григор повече му подхожда Бушар. Защо? Григор Димитров е изключително приятен, усмихнат, позитивен, готин млад мъж. За своите 23 години е постигнал успехи в тениса, за които тенисисти по над 30 години могат само да мечтаят. Изключителен талант, амбициозен, с желание да се развива, професионалист и тн., но…. той на практика не е имал никакво детство. Скъсал си е задника от тренировки, докато връстниците му са се наживели с всички тези неща, които трябва да се направят когато си дете. На Григор това му липсва. Затова се снима постоянно и е вманиачен в социалните медии. Трябва да признаем че това е леко досадно, колкото и да го харесваме не ни интересува с какви маратонки е, какво яде и дали си прави педикюр. Това е незряло и инфантилно, но пак казвам не можем да го обвиняваме за това, момчето изживява период. Южени Бушар е на 20 години, млада и сексапилна. Тя е типичната тийнейджърка. Обича да се снима, да се суети, да се лигави, мрази да ходи пеша и харесва Джъстин Бийбър. Някой беше казал че Григор има манталитета на американска тийнейджърка – Бушар е подходящата мацка за него! Двамата са си лика прилика – все едно са 17-19 годишни хлапета от Калифорния. Ухилени, усмихнати, безгрижни, малко лигави като американска тийн комедия, разглезени богаташки хлапета. Имат такова излъчване, да не каже някой че критикувам и злобея. Говоря за излъчването. Пък и вече се познават – играха заедно не една платформа миналата година в Акапулко. Заслужават да си изживеят своята high school love и след това да продължат по своя път на развитие.

Кирил Домусчиев и Никол Маричка

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е щастливо женен мъж със семейство разбира се, но…. Тук говорим какво би станало ако. Той е успял мъж, който притежава класа, а немската актриса е красива и изтънчена дама, от която всеки уверен и силен мъж би се впечатлил. Двамата са почти на една възраст и биха си паснали. Домусчиев колекционира маркови вина, а Никол също е ценител на виното. Само можем да гадаем какво би се случило ако двамата се озоват сами в стая пълна с вино…..

Христо Стоичков и Паола Рей и Мариана Сеоане

Стоичков е щастливо женен разбира се, но хипотетично…. Понеже е най-успелия българин и заслужава най-доброто, на него ще му дадем не една, а две жени. Това са латиноамериканските акртриси Паола Рей и Мариана Сеоане, хем той е испано-говорящ и ще се разбират. Представете си каква страст ще има между тримата. Той гореше на терена, а двете жени са едни от най-желаните и сексапилни дами в цяла Латинска Америка. Ако не вярвате напишете имената им в youtube и ще се убедите колко са горещи.

Любо Пенев и Джулиян Муур

Тя е по-възрастна от него с няколко години, но със сигурност е най-красивата жена на 54 години! Двамата ще бъдат страхотна двойка защото са коректни, точни, стриктни, стабилни, отнасят се с уважение към другите и работят здраво. Той е честен и почтен мъж, до болка откровен, с принципи, чест и достойнство. Тя е изискана, изтънчена, женствена, истинска дама! Жена от класа! Могат не само да имат страст, но и да бъдат опора един за друг. Жалко че почти няма млади момичета, които да са като нея по маниери, но това е друга тема. Двамата със сигурност ще си паснат много!

Серена Уилямс и………

не познахте….. Меси (точно така, не се бъзикам)

Очаквахте за Серена Уилямс да избера тъмнокож рапър или баскетболист, не познахте. Имам чувството че тя е толкова ненужно и несправедливо мразена, което доказва колко тесногръдо е обществото ни… Това е един велик спортист, заслужил и успял човек с невероятен характер и сила. Не само физическа, но и ментална. Тя е удивителна личност! Но зад цялата тази огромна сила се крие една много нежна, чувствителна и ранима жена. Тя е изключително благородна, винаги усмихната и с най-добри пожелания към съперничките си (за разлика от Шарапова, която мрази съперничките си и злобее). И ако Шарапова си пасва с Кристияно Роналдо, то Серена си пасва с Меси. Майтап или не, но и двамата са #1 в своята област. Скромни, трудолюбиви, упорити, преодолели трудности в детството, с уважение към съперниците си и винаги приемащи загубата с достойнство. Да тя е по-едра от него, но колкото Меси е дребен, толкова е силен и борбен като характер, и колкото Серена изглежда мощна, толкова е ранима отвътре. Нуждае се от мъж който е успял колкото нея и няма комплекси за малоценност спрямо нея. В същото време здраво стъпил на земята. Кой ще бъде мъжът в тази връзка – определено Меси, а не Серена както бихте си помислили. Звучи забавно нали? Помислете…..

Златан Ибрахимович и Ивон Монтеро

Избухливият нрав на Златан много ще си пасне с латиноамериканската актриса Ивон Монтеро. Нейните роли обикновено са доста избухливи (знам го от youtube, не гледам тези сериали :D) Представете си каква страст ще има между двамата. Той има черен колан по таекуондо, а тя бие шамари. Ако двамата хипотетично се срещнат със сигурност ще има садо-мазо и бой…..

Робърт Левандовски и Лариса Рикелме

Умсихнати, готини, позитивни, свежи двамата ще са добра двойка. Лариса обича да се разголва, а кой мъж не харесва голи жени. Тя обича да флиртува и да се държи предизвикателно публично. Левандовски пък е толкова зрял и отговорен, с невероятна история и настояще, истински пример за възхищение! Гаранция че жена като Лариса ако попадне на такъв мъж ще разкрие само най-хубавите си качества и ще остави лошите зад гърба си. Той ще и помогне тя да развие максимално своя потенциал. Защо ще си паснат? Защото той е борбен, силен, зрял и отговорен, а тя е леко лошо момиче, което се нуждае от силен и истински мъж до себе си, който да и покаже пътя. И тя ще му се отблагодари, и то как….

Марат Сафин и Адел Рене

Моят любим тенисист Марат Сафин заслужава най-доброто. Адел Рене е красива, изтънчена, изискана дама. Жена от класа, като Джулиан Муур, само че по-млада и по-висока. Да, и двамата са високи, което означава че още повече биха си паснали. Но освен височината двамата имат още нещо общо – обичат драмата. Мачовете на Марат бяха невероятно драматични, изпълнени с напрежение и екшън, каквито са и ролите на Адел Рене. Тя винаги е интересна и предизвикателна. И двамата са с буен темперамент, но тя може да го укроти. Ще използва своите женски трикове, каквито една страхотна актриса няма как да не знае. Изключително емоционални личности Марат Сафин и Адел Рене никога няма да скучаят заедно. И още нещо – Марат мразеше суетата, затова и не спечели толкова титли колкото Федерер и Джокович примерно. Стана #1 рано-рано, отегчи се и просто му писна. Адел Рене не сте я чували като актриса нали? Това е защото не е комерсиална, но талантът го има определено. И двамата имат ценностна система. Красиви, емоционални, драматични, буйни и в същото време достатъчно прагматични двамата ще са перфектна двойка!

Джон Изнър и Куруми Нара

Това ще е наистина забавно! Толкова висок мъж с толкова ниска жена. Джон е по-висок от японката с 50 сантиметра и по-тежък от нея с 60-70 килограма. Представете си докъде му стига. Представете си ако тази малка пъргава японка може да набие този едър мъж. Едва ли, но все пак ще е забавно. Джон Изнър е огромен, истински гигант и една дребна женичка до него ще изглежда наистина забавно и готино.




Тагове:   секс,   връзки,   известни,   личности,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eaglestar
Категория: Тя и той
Прочетен: 93477
Постинги: 35
Коментари: 20
Гласове: 31
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930