Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2014 21:27 - Хранителната верига в социалните отношения - Част 2
Автор: eaglestar Категория: Тя и той   
Прочетен: 1413 Коментари: 0 Гласове:
0



Арогантният мъж може да създаде добри взаимоотношения с доброто момиче, но сякаш не му е достатъчно. Или поне не на ранен етап от живота си. Иначе не би се чувствал на място, а неговото най-голямо желание е свободата. Иска тръпка, емоция, екшън, огън, страст. Намира я в лошото момиче. Лошото и перверзно момиче може да му даде всичко това. За него тя е равностоен противник и той намира провокация у нея. Той иска да види тъмната страна, а само лошото момиче може да му я покаже. Той трябва да се развива, за да бъде истински пълноценна личност. Тя е отлична любовница за него, но за съпруга най-много си му подхожда доброто момиче, обаче само след определена възраст. Връзка между арогантен мъж и лошо момиче изглежда страхотна, но може да бъде изпепеляваща. Лошото момиче винаги може да ти забоде нож в гърба, но арогантният мъж е подготвен за това. Лошото момиче харесва стабилния и улегнал мъж. Не е задължително да е богат, но е за предпочитане. Успелият мъж най-много ги привлича. Той е едно ниво нагоре. Защото вече е реализирал своя потенциал. Чрез него те самите могат да реализират своя и от своя страна да се превърнат в жени, комбиниращи всяко едно качество. Успелият мъж знае че е магнит за хора които искат да успеят на негов гръб. Той е щедър и няма нищо против да помогне на този който има потенциал, желание, ясни идеи и способност да ги реализира. С другите той не иска да си губи времето. Видял е прекалено много, стигнал е до върха и няма връщане назад за него. Той може да бъде циничен, но може да бъде и благороден. Зависи от човека. Така като обобщение можем да кажем отново накратко:

Никой не си пада по лудите мъже – те са тотални аутсайдери, отхвърлени от обществото и са на дъното на хранителната верига. Те си падат по луди жени. Лудите жени харесват добри и смотани момчета. Добрите и смотани момчета харесват добри и свестни момичета. Добрите и свестни момичета харесват арогантни мъже. Арогантните мъже харесват лоши и перверзни момичета. Лошите и перверзни момичета харесват богати мъже. А богатите мъже – те не харесват никого, защото..... преди време са били на дъното на хранителната верига! Това е простата истина за живота.....

От този извод могат да се направят и други изводи:

1.    1. Жената винаги иска мъжът да е едно ниво над нея – това си е заложено биологично и е напълно нормално. Просто по-лесно гарантира оцеляване на поколението. Хубаво е да има равнопоставеност, но все пак мъжа трябва да води. Така е било при първобитните хора, после във всички епохи и всички войни до ден днешен. Затова сме оцелели. Каквото и да си говорим всичко друго е неестествено.

2.    2. Ако си леко арогантен и противоречив имаш много по-голям шанс едно красиво и добро момиче да се влюби в теб, отколкото ако си просто поредното добро момче без мнение и без характер. Също и имаш възможността да задържиш това момиче, а най-хубавото е че това вече е твой собствен избор!

3.    3. За да станеш успял (без значение материално богат или просто постигнал мъдростта и познанието на живота) задължително е да се пречупиш! Неизбежно е! Трябва да си леко лош понякога, да си скандален, да си се забърквал в неприятности, да си се бил, да си правил бели, да си нарушавал закона. Трябва да опознаем лошата си страна, за да приемем добрата. Иначе ще ни мъчи чувство за вина цял живот. Това е и правилния път за успех. Ако си добро момче без характер и без облик, то тогава как ще бъдеш способен да се бориш с тежкия живот? Ако не са те поваляли, как ще се изправиш когато наистина те повалят? Да усетиш мръсотията, за да пожелаеш и да заобичаш доброто. Ето това е необходимо за всеки един мъж на планетата земя! Е, може би не за всеки, трябва да има и мухльовци и асоциални типове. Без баланс не може. Не може всички да сме силни – ще се избием!

4.    4. Лошите момичета са отлични любовници. Добрите момичета прекрасни съпруги. Може да има и съчетание от двете – ето тогава вече мъжът може да е много щастлив. Емоцията е задължителна, за да сме способни да оценим спокойствието.

5.    5. Всеки остава следа в живота на някого. И някой остава следа в нашия живот.

6.    6. Успелият мъж обикновено е започнал от дъното. Минал е през всички етапи. Никой не се е родил научен, а ако е, то тогава вероятно е извънземен. Не забравяйте че успелият мъж преди десетки години е бил дребничкото момче в квартала, на когото по-големите деца са се подигравали. А този мъж е успял, защото тогава се е опълчил на тези деца. Оттам е заслужил уважението им. Учете се от успелия, за да бъдете като него. Без значение на какво ниво сте – дали сте примитивен, безхарактерен или арогантен. Той знае и ще ви даде съвет. Не го мразете, не му завиждайте. Борете се, за да станете не като него, а по-добри от него! Няма да ви лъжа, не всеки може да го постигне. Както казах във Вселената трябва да има баланс. Обаче за всеки има място под Слънцето! И ние сме способни сами да си изберем това място! Да се набутаме, биейки с лакти дебелия нещастник, ритайки гелосания педал, удряйки юмруци на татуирания моторист. Ние заслужаваме това място повече от тях и ще трябва да се преборим! От безполезна твар да се превърнем в човек с ценности. От криворазбрани ценности на книжен плъх да се превърнем в силен и борбен мъж. За да изградим накрая такъв авторитет, че никой да не може да ни свали от нашия трон!Аз лично мечтая за такъв връх, а вие? Как искате да живеете вашия живот?  Благодарен съм на Господ за препядствията които съм преодолял, за да избера верния път и гордо и смело да тръгна по него!

Знайте че ако поискате може да вървите напред. Има два избора:

-         - Стъпка по стъпка, но това е по-бавния път. Въпреки това той е по-сигурния, защото ще те доведе до върха на пирамидата. Само не трябва да спираш.

-         - Да прескочиш етап. Това е бързия път, но няма гаранция че ще стигнеш до края. Всъщност има една гаранция – ако пропуснеш стъпка, съдбата ще те върне там където трябва да вървиш. За да минеш това ниво и да се върнеш отново на по-горното. Неизбежно е. Иначе ще си стоиш на старото ниво и няма да си удовлетворен. Това е постоянно движение, процес който никога не спира и трябва да се бориш постоянно. Но трябва да си готов за това!

Така напрактика лесния път се превръща в труден, а трудния в лесен. Какво ще избере всеки един човек и докъде ще стигне – това е въпрос на индивидуален потенциал. Трябва да повярваме че светът иска точно нас. Защото ние можем да променим света, а светът има нужда от нас!





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eaglestar
Категория: Тя и той
Прочетен: 93480
Постинги: 35
Коментари: 20
Гласове: 31
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930